Somborelektro vs Metalac

vs
04/19/2014
Score: 24 - 28

Match Report

U okviru 21. kolo DRLS naši momci gostovali su u Somboru , protiv ekipe Somborelektra , nakon oštre borbe ekipa Metalca je triumfovala 24:28 (16:13).

 

Prvo poluvreme protiče u ravnopravnoj borbi , sa mnogo isključenja na obe strane . Domaćin je prvi poveo , ali su naši momci držali korak sve do pred kraj poluvremena kada mali pad u igri ekipe Metalca domaćin koristi i pravi mini seriju i na odmor odlaze sa 3 gola prednosti. Rezultat na poluvremenu 16:13.

U drugo poluvreme naši momci ulaze jako dobro , igrajući odlično u fazi odbrane i samouvereno i sigurno u napadu naši momci su napravili seriju od 0:7 i preokrenuli rezultat u svoju korist, rezultat u tom trenutku 18:22. Najveća prednost koju je ekipa Metalca imala bila je 6 golova prednosti . Na kraju rezultat 24:28 , pobeda i velika dva boda za ekipu Metalca.Treba napomenuti odlične partije Žarka Marjanovića i Nemanje Ivanovića koji su u velikoj meri zaslužni za trijumf naše ekipe.

Statistika:

Hala: “Mostonga“ Sombor

Gledalaca: 250

RK Somborelektro  –  RK Metalac   24:28 (16:13)

Sudije: Vojvodić , Medarević  Delegat: Ratko Nešović

Sedmerci : Somborelektro 4(4), Metalac 2(2); Žuti kartoni: Beslać,Mijović,Pinjatić , trener Saša Svrkota(Somborelektro); Radić , Srećković, trener Željko Vujaklija (Metalac)

Zapisnik 21.kolo

Lineup

Aleksandar Devetak
Srećković VukašinGoal
1. Private: Đukić Marko
4. Miloš IlićGoalGoalGoalGoalGoalGoal
6. Igor RadićGoalGoal
10. Siniša ManojlovićGoalGoal
15. Private: Nemanja IvanovićGoalGoalGoalGoalGoalGoalGoalGoal

Subs

Žarko MarjanovićGoalGoalGoalGoal
Pavlović Marko
Đurović Nikola
5. Nikola Kokić
7. Private: Svetozar VojvodićGoalGoalGoalGoal
9. Djuro Tojagić
11. Žarko KorčokGoal