Završena je prvi deo seozene 2013/2014. RK Metalac je zauzeo odlično 3 mesto sa ukupno 16 bodova, i time potrvdio ambicije sa početka sezone za najviši plasman. Uz sve nedaće koje su klub pratile, počev od loših termina, zatim izostanka ključnih igrača na pojedinim utakmicama…treće meseto se može smatrati kao uspeh. Međutim, igrački potencijal je za mnogo više domete i bolje rezultate stoga u drugom delu sezone treba očekivati samo još bolji rad i samim tim na kraju još bolju poziciju na tabeli.
Ne treba zaboraviti ni trenera Svetozara Vojvodića, kome je ovo prva sezona kao treneru prve ekipe, koji je svojom energijom i entuzijazmom ekipu predvodio tokom prethodnih pet meseci. Njegovom inicijativom nekolicina mlađih igrača je zauzelo svoje mesto u ekipi. Oni su zaloga za budućnost kluba, igrači na kojima će se zasnivati igra, to su Nikola Kokić, Bojan Zec, Milan Bomeštar, Aleksandra Devetak, Siniša Manojlović.
RK Metalac želi svim svojim igračima želi srećne novogodišnje i božićne praznike, i da zajedničkim snagama u novoj godini ostavarimo još bolje rezultate.
Predsednik kluba
Miloš Ilić

Comments are closed.